„Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok:
és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”  Máté 11:29,30

Szőlőfürt csoport bemutatkozása

Mi vagyunk a Szőlőfürtök, akik idén kezdtük az óvodát. 14 kislány és 12 kisfiú gazdagítja a csoportunkat. Mindannyian különlegesek és egyediek vagyunk, Isten csodálatos alkotásai.
 
Nézzük csak:
Sok mindenben különbözünk egymástól,:
Máshogy nevetünk, máshogy és másért vagyunk dühösek, más ételeket szeretünk, más játékokat játszunk, különböző családokból jöttünk és más a jelünk!
De , mindezek mellett sok közös is van bennünk, szőlőszemekben: szeretjük az ovit, szeretjük a fagyit és a sok csokit és sütit. Szeretünk hangosan és sokat nevetni és olykor mást tenni, mint amit kérnek tőlünk. Szeretjük megfogni egymás kezét és felsegíteni, aki elesik. Szeretünk szaladgálni, olykor az óvó nénik elől, szeretünk tornázni és énekelni. Szeretjük megvigasztalni a sírót, és megsimogatni a barátunkat. Szeretjük az Anna, Peti könyveket, az autókat, vonatokat, babákat, a gyurmát, főleg a földön, a színes ceruzákat, a bábokat. Még szeretjük az alvásidőt is ☺.
 
Sok félék vagyunk sok felől, de egy fontos dolog közös bennünk: mégpedig az, hogy az Úr Jézus lakik a szívünkben és az Ő szeretete, amit minden nap tapasztalunk, és élünk benne! No meg persze, szeretjük egymást is! ☺