Adó 1%

Kedves Látogató!

Kérjük támogassák óvodánkat adójuk 1%-val! A rendelkező nyilatkozat ide kattintva letölthető. Magyar Református Egyház 0066 Budafoki Református Keresztény Alapítvány 18053931-1-43

Köszönettel, az óvoda vezetősége

Kedves Szülők!

Hálásan köszönjük a tavalyi 1%-os felajánlásokat fenntartó gyülekezetünk alapítványa számára, ennek köszönhetően az óvoda is nagyobb összegben részesült! 
Idén is lehetőség van a fenntartó gyülekezeteknek ajánlani az 1%-ot, mely felajánlásnak az óvoda is haszonélvezője. 

Gyülekezetünk adószáma: 18053931-1-43

Alapítvány neve: BUDAFOKI REFORMÁTUS KERESZTÉNY ALAPITVÁNY

A célzott felajánlások mellett lehetőség van azoknak a nyugdíjasoknak is nyilatkozni, akiknél a bevallásban fizetendő adó nulla forint.

„A technikai számos kedvezményezettek közül a bevett egyházaknak, bejegyzett egyházaknak és a kiemelt költségvetési előirányzatnak még ebben az esetben is érdemes rendelkezni, mivel az 1 százalékon túli kiegészítő támogatás a rendelkező magánszemélyek száma, és nem a felajánlott összeg nagysága alapján történik. Így a nulla forintos rendelkezés is növeli a technikai számos kedvezményezettek állami támogatásának összegét.”

Tehát ha a nyugdíjasok is rendelkeznek az 1%-ról a 0066-os (Magyarországi Református Egyház) technikai számra, akkor az MRE nagyobb kiegészítő összeget fog kapni.

„A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben.”  Pál levele a galatákhoz 6:9-10.

Áldás, békesség!

 

Kéjük kattintson az alábbi linkekre, köszönjük!

Önnek csak egy gombnyomás, másoknak lehetőség

Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnökségi levele.

Ide kattintva megnézheti a Református Egyház kisfilmjét