„Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok:
és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”  Máté 11:29,30

Ovi-Foci TAO-s felajánlás

Tisztelt Szülők, Támogatónk!

Óvodánk a Halacska Református Óvoda pályázatot nyújtott be az OVI-Foci program keretében az Ovi-Sport Közhasznú Alapítványhoz annak érdekében, hogy óvodánk udvarán felállítsanak egy 7×14 méteres műfüves, teljesen bekerített sportpályát. A pálya focira, kézilabdára és kosárlabdára alkalmas. A pálya kivitelezési költsége kb 9 millió forint, melyből saját erő 3 millió forint 6 millió forintot úgynevezett TAO-s felajánlásokból lehet finanszírozni.

A TAO felajánlás lényege, hogy azok a nyereséges vállalkozások akik a nyereség után társasági adó fizetésére kötelezettek az adóból felajánlhatják, hogy  az adó megfizetése helyett sportcélú szervezeteket támogatnak. Ilyen támogatandó szervezet a Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány is.

Kérjük azon szülők és támogatók jelentkezését akik nyereséges vállalkozásokat vezetnek, vagy  hatásuk van olyan nyereséges vállalkozásokra akik hajlandók  nyereségadójukat a jelzett alapítványnak felajánlani és ennek fejében az alapítvány vállalja a sportpálya megépítését.

Több támogatói felajánlás is lehetséges, lényeg, hogy összesen 6 millió forint felajánlást biztosítsunk az Alapítványnak, így a pár százezer forintos felajánlástól a milliós felajánlásig várjuk jelentkezésüket.

Kérdés esetén úgy személyesen, vagy telefonok is szívesen adok felvilágosítást.

 

 

            Vágvölgyi Erzsébet                                Piróth Béla
                 óvodavezető                                gazdasági vezető
                                                                     tel.: 06-30-339-0129
                                                           e-mail: piroth.bela@gmail.com