„Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok:
és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”  Máté 11:29,30

Bárányka csoport bemutatkozása

Bárányka csoportunkba nagy kíváncsisággal, lelkesedéssel és szeretettel vártuk a 2015/2016-os tanévben óvodát kezdő gyermekeket. Isten kegyelméből, ma már 10 kislányt és 14 kisfiút gondozunk, nevelünk és szeretgetünk nap, mint nap. Az ehhez szükséges bölcsességet és útmutatást legfőbb Pásztorunktól, az Úr Jézustól kapjuk.
 
Báránykáink nagyon szeretik a könyveket, meséket, zenehallgatást, táncolást, mondókákat, dalokat, főleg ha mozoghatunk is rájuk. Továbbá nagy kedvencek a sín- és autópálya építések, melyeken általában mindig nagyon nagy „forgalom” tapasztalható. Emellett a babaszobában is mindig „finomságok várják a vendégeket”. Az asztali kirakókat, és kisebb konstruáló játékokat sem hagyhatjuk ki a sorból, és legnagyobb örömünkre olykor még társasjátékok is előkerülnek a polcról. Végül, de nem utolsó sorban, közkedvelt hellyé vált a kényelmes párnákkal hívogató, kuckó.
 
A sok móka és kacagás mellett, célunk, hogy minél jobban megismerhessük a Pásztort, egyre közelebb kerüljünk hozzá, engedelmes báránykái lehessünk. Szeretnénk a Tőle kapott szeretetet mások felé tetteinkben is tükrözni, amerre az évi igénk is buzdít: „Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!”(1 Kor. 16,14).