„Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok:
és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”  Máté 11:29,30

Kirándulás a Csepp-Farmra

 

 

 

Kirándulás a Csepp-Farmra

 

A Csillag és Szívecske csoport gyermekei már hetek óta izgatottan várták, hogy elérkezzen május 7-e, a kirándulás nagy napja. Ezen a napsütéses májusi napon ellátogattunk a Csepp Farmra Sóskútra, hogy a gyermekek a háziállatokról szerzett ismereteiket gyakorlati tapasztalatokkal is bővíthessék. Egy vidám délelőttöt töltöttünk együtt, mely során megismerkedtek közelebbről a tyúkokkal, kacsákkal, pulykákkal, disznókkal, lóval és egy rendkívül barátságos szamárral is. Mindenki nagy örömére a csacsi nem hagyta szó nélkül a látogatásunkat, így a gyermekek nem csupán a látvánnyal, de a hozzá kapcsolódó akusztikus élményekkel is gazdagodtak.

Az állatokról való gondoskodáson túl a Farm munkatársai egy kis kreatív programot is becsempésztek, így a Madarak és fák napja kapcsán mindenki elkészíthette a saját májusfáját és madárkáját, melyet emlékbe haza is vihettek.

Mindezek mellett rendkívül nagy élmény volt a zsíroskenyér is, mellyel már érkezésünkkor kedveskedtek a gyermekeknek, szemmel láthatólag mindenki örömére! A délelőttből természetesen a játék sem maradhatott ki, így kihasználtuk a Farm adta lehetőségeket, s a játszóteret is birtokba vehették a közös ebéd elfogyasztása előtt a gyermekek.

Jóleső fáradtsággal szálltak fel a buszra, s a visszajelzéseik alapján mindannyian megannyi szép élménnyel gazdagodtak a kirándulás során. 

Néhány pillanatkép a kirándulásról…